Budapest új építésű lakás eladó, 2 szobásBudapest új építésű lakás eladó, 2 szobásBudapest új építésű lakás eladó, 2 szobásBudapest új építésű lakás eladó, 2 szobásBudapest új építésű lakás eladó, 2 szobásBudapest új építésű lakás eladó, 2 szobásBudapest új építésű lakás eladó, 2 szobás
Budapest új építésű lakás eladó, 2 szobás
338 728 000 Ft
2,4 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest új építésű lakás eladó, 2 szobás
Budapest új építésű lakás eladó, 2 szobás
338,7 M Ft
2,4 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 320 1712
ReferensLisztmaier Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest új építésű lakás eladó, 2 szobás

140 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Zöld környezet - Panoráma - Minőségi kivitelezés

Lakás: 117 nm
Erkély: 46nm
Privát kert: 104 nm

Szeretne az elegáns budai hegyvidék egyik legjobb helyén élni, élvezni a páratlan panorámát? Mindezt a XII. kerület szívében, egy zsákutca végén, erdő mellett? Ne is keressen tovább, megtalálta álmai villa-lakását, amelyet belülről teljes mértékig az egyéni igényeire szabhat, miközben az épület külseje modernitást, visszafogott eleganciát, azaz igazi prémium miliőt nyújt.


E villa-beruházás egyediségét a kiváló elhelyezkedés és magas minőségű építészeti megoldásokon túl a nyugodt kertrész és az említett igazán különleges, egyedi panoráma biztosítja, hiszen az épület egy hatalmas, 2248 négyzetméteres telken épül.


A Diana projekt háromszintes épületben kínál mindössze öt luxuslakást a minőségi életstílus kedvelőinek. A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok és privát kertek párosulnak, ha a nyugodt zöld környezet az álma, nézze meg a kínálatot.

A luxusházban természetesen egy 8 fős lift is lesz, a külső nyílászárók az egyik legigényesebb, úgynevezett alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fóliabevonattal a maximális diszkréció végett. Az épület fő homlokzatai pedig egyedi fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak, mely harmonizál a nyílászárók megjelenésével.

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021