Budapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteres
41 900 000 Ft
872,9 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteres
41,9 M Ft
872,9 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 1 701 1158
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensPalotai Emese
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Zugligeten az Árnyas úton, 48 négyzetméteres

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Akció! Sürgősen Eladó Alkalmi Áron!

Panorámás, Saját Garázsos, Loggiás, Lakás Eladó!

48 m2-es, valóságban 2 szobás (tulajdoni lapon 1+1 szobás, de átalakították), világos, napos, délkeleti tájolású, ennek köszönhetően nyáron is kellemes, remek panorámával (a városra és a hegyekre) rendelkező, kifejezetten jó állapotú, megkímélt, remek hangulatú lakás.

Korábban teljes felújításon esett át, vezetékeit, radiátorait, nyílászáróit cserélték.

Ablakai redőnyösek, szúnyoghálóval ellátottak. Konyhája ízléses, ablak nélküli. Fürdőszobája és a Wc külön helyiségben található. Fűtéséről és meleg vizéről cirkókészülék gondoskodik, a fűtés költsége átlagban 9 000.- Ft/hó, közös költsége (a garázzsal együtt!) 20 300.- Ft/hó, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást és a csatornadíjat, a felújítási alapot, a szemétdíjat, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a kertgondozás költségét, a közös képviselet díját és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (gáz és villany), órával mérhető.

A lakáshoz tartozik egy 4m2-es pincetároló is.

A Saját Garázs 20 m2-es, 2,7 m széles, automata garázskapus (külön helyrajzi számon nyilvántartott). A garázs ára 5 M Ft, melyet a tulajdonos a lakással együtt szeretne értékesíteni!

A társasház rendezett, jó lakóközösségű.
Az épület jó állapotú, karbantartott, esztétikus, tiszta, rendes, zárt (nem körfolyosós) lépcsőházzal.

A nagy kertben játszóteret és parkolókat is alakítottak ki.

Rendkívüli Akció, Csak Most!

  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020