Eladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobásEladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobás
Eladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobás
148 000 000 Ft
342,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Eladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobás
Eladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobás
148 M Ft
342,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 20 934 5161
magánszemélyForró Gyula
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Óhegyen, a Bodza utcában 17-ben, 8 szobás

432 m2alapterület
8szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
733 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az eladó FELÚJÍTOTT családi ház leírása
Különleges mediterrán hangulatú családi ház eladó egy virágba borult kertvárosi mellékutcában. Három szinten szinte minden és ezen felül ott egy beépített manzárd.
Az alsó szinten a garázsban több személyautó számára található megőrzőhely. Ugyanitt van a felfrissülést szolgáló eredeti finn szauna, mellette egy fürdőszoba, amelyben van fürdőkád és toalett is a zuhanyfülke mellett. Itt helyezkedik el kazánház, benne egy, a fűtést és a meleg vizet is biztosító kazán egy forróvizes tárolóval Az alsó szint egy speciális riasztóval van ellátva, amely lehetővé teszi a garázsba való beállást oly módon, hogy közben a ház továbbra is a távriasztó védelme alatt áll. A hő és hangszigetelt ablakok biztosítják a helyiség temperált hőmérsékletét, télen is kellemes meleg van, nyáron ezzel szemben kellemesen hűvös.
A lépcsőházon keresztül feljutunk a nappali szintre, ahova az utcáról gyalogosan az utcafronti bejáraton keresztül is be lehet lépni. Ezen a szinten található a félig nyitott, az étkezőből nyíló konyha és spejz, valamint egy óriás nappali és egy belőle nyíló dolgozó.
A nappali kertkapcsolatos, a teraszon keresztül közvetlen kijárat nyílik a különleges mediterrán növényekkel teleültetett és intim hangulatú kertbe, ahol az úszómedence is található.
Az épület nagyon komfortos, minden szinten van fürdőszoba, amelyben nemcsak fürdőkád és zuhanyfülke, de toalett is található. A nappali szinten ezenkívül található egy szóló toalett is.
Az emeleten négy hálószoba van, amelyből az egyiket jelenleg a tulajdonos dolgozószobaként használ.
A manzárd igazán egy fiatalt csábíthat, ahol minden megvan, amire szükség van, kivéve a konyhát, de az megoldható két szinttel lejjebb, ha együtt és mégis külön lakik a szülőktől

A ház riasztóval ellátva, a bejutást megkönnyíti, hogy több szinten is van videó kaputelefon. A teljes ház klimatizált., 6 db klíma van elhelyezve több szinten és helyiségben
A tulajdonos az ingatlant folyamatosan karbantartja.

 • luxus
 • gáz (cirko)
 • délkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: CC
 • Épület szint: 3. emelet
 • balkon: 25 m2
 • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020