649,9 E Ft/hó
8,4 E Ft/hó/m2
649,9 E Ft/hó
8,4 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapest, XI. kerület Etele út

77  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Költözzön az XI. kerület legújabb részére, a kiváló közlekedésű Budaparton található, 2020-ban átadott lakóparkba! Ebben a népszerű lakóparkban azonnal költözhető, csendes és napfényes 75nm + 10nm és 4nm-es teraszokkal rendelkező, 3 szobás otthont kínálunk kiadásra.

Kényelmes és Modern Otthon:

Az ingatlan igényesen kivitelezett és berendezett, klímával, elektromos redőnyökkel és okosotthon funkciókkal felszerelt. Az egyedi konyhabútor teljes beépített gépekkel (hűtőszekrény, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, páraelszívó) rendelkezik, hogy minden kényelmet megadjon a leendő bérlőnek.

Tágas és Világos Terek:

A lakás elosztása optimalizált és tágas. Az előszobából egy tágas folyosó vezet a modern, elegáns otthonba. Az exkluzív étkezős konyha és nappali minden igényt kielégít, míg a hálószobák franciaággyal és gardróbszekrénnyel felszereltek. A kisebbik szoba igények szerint bútorozható.

Környék és Infrastruktúra:

A lakóépület a Budapart főutcáján található, így a tömegközlekedés kiváló. Spar élelmiszerbolt, pékség, zöldséges, étterem és még sok más mind pillanatok alatt elérhető. A természet és a Kopaszi gát közelsége pedig kiváló lehetőséget biztosít a sportolásra és kikapcsolódásra.

Kényelmi Faktorok:

A lakópark egy tiszta, csendes és gondozott környezettel rendelkezik. A közösköltség tartalmazza a lakópark karbantartását és takarítását. A fűtés távfűtés egyedi méréssel történik, a víz- és villanyfogyasztás pedig szintén egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.

Készen áll az új lakók fogadására:

A lakás berendezése jól átgondolt, minden a leendő bérlő kényelmét szolgálja. A lakás tartozéka az egyedi konyhabútor beépített gépekkel, valamint a szobai gardróbszekrény és a további bútorok és berendezési tárgyak, amint azt a képek is mutatják.

Ne habozzon, hogy megtekintse ezt a lenyűgöző otthont! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület szint: 6. emelet
hirdetés
© 2018