180 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
180 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás, Józsefváros, Lujza utca, 73 négyzetméteres

73  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

2. emeleti 73 m2-es tágas és világos lakás kiadó a Teleki tér mellett.

Tágas előszoba, bal oldalán beépített, modern konyha és étkező, jobb oldalán kis kamra, wc és fürdőszoba. Az előszobából a 26 m2-es szobába jutunk, mellette 16 m2-es galériázott háló, ami külön is megközelíthető. 2-3 diák számára, kisebb családnak kényelmes otthonként, ill. kisebb cég irodájaként is funkcionálhat. (Számlát természetesen adunk, a bérleti díj bruttó ár.) Fűtés kondenzációs gázkazánnal, új bejárati ajtó és ablakok, nyílászárók, ill. biztonsági rács.

Az épület elektromos felújítása megtörtént, további fejlesztések előtt áll, egyelőre a ház belső tatarozása és a külső homlokzat felújítása nem történt meg.

Rezsi (villany, gáz, víz) fogyasztás szerint (havi diktálás), közös költség 18k huf. Hosszabb távban gondolkodó (min.1 év vagy 2 egyetemi szemeszter) bérlőket keresünk, kéthavi kaució szükséges.

Elhelyezkedés:
Teleki téri piac és Lidl közvetlen szomszédságában, 5 percre az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai épületeitől (Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, Keleti Károly Gazdasági Kar). A körút, a Harminckettesek tere és a Rákóczi tér is gyalogosan 15 perc alatt elérhető, a Blaha Lujza tér és Keleti 10-15 percre. Tömegközlekedés: 4-es metro, 28A és 99-es busz, 1, 4, 28, 28A, 37, 37A, 62-es villamos, 83-as troli.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018