380,2 E Ft/hó
4,9 E Ft/hó/m2
380,2 E Ft/hó
4,9 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Budapest, 2+1 szobás

78  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Modern, extravagáns 1.emeleti 78m2-es okos lakás kiadó, a Parlamenttől pár lépésre.

Budapest belvárosában, a Kossuth tér szomszédságában, a Báthory utca 20. szám alatt található lakás, amely magas minőségű és modern technológiával felszerelt. Ez az 1. emeleten elhelyezkedő, 78 négyzetméteres területű ingatlan kiváló elrendezésű, két és fél különálló szobát magában foglal, valamint klímákkal felszerelt.

Egy műemléképület, amely egy 4 szintes téglatársasház része. A lift megkönnyíti a közlekedést, és a központi helyszín igen vonzó lehetőséget rejt magában.

Az ingatlan magas minőségű felújításon esett át mind esztétikailag, mind technológiailag. Az iroda területe jól elrendezett, és a konyha-előszobából könnyen megközelíthető minden helyiség. Az okoslakás technológiája számos kényelmi funkciót kínál, ideértve az elektromos smart-home vezérlésű nyílászárókat és a Wi-Fi-vel és távvezérléssel irányítható RGBW LED-világítást..

Az iroda kiváló elhelyezkedése és a városközponti szolgáltatások közelsége mellett, ideális választás ügyvédi, IT, kozmetikai vagy bármilyen nem lakhatású célra. Ha prémium minőségű és modern irodát keres a város központjában, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Számlaképes a tulajdonos, továbbá a bejelentkezés, székhely bejegyzés sem akadály! Az ingatlan bérleti díjat 1000 Euró/hó plusz 2 havi kaució árban határozzuk meg.

  • lift van
hirdetés
© 2018