850 E Ft/hó
8,9 E Ft/hó/m2
850 E Ft/hó
8,9 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapest, II. kerület Zöldkert út

95  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Prémium Kiadó Lakás Budán - Azonnali Költözéssel!
Kiadó egy exkluzív, 95 négyzetméteres lakás Buda egyik legkeresettebb részén, amely azonnal költözhető! Ez a tágas, modern otthon minden igényt kielégít, és kényelmet biztosít mind a családok, mind a párok számára.

A lakás két hálószobával rendelkezik, amelyek tágasak és világosak, tökéletesek pihenésre és munkára egyaránt. A nagy nappali kényelmes és elegáns, ideális a családi összejövetelekhez és vendégfogadáshoz. A 10 négyzetméteres erkély csodálatos kilátással rendelkezik, ahol élvezheti a friss levegőt és a nyugodt pillanatokat. A modern konyha teljesen felszerelt, korszerű berendezésekkel, hogy örömmel készíthesse el ételeit, a stílusos fürdőszoba pedig elegáns kivitelezéssel és minőség várja.

A lakás elhelyezkedése ideális: csendes, biztonságos környék, barátságos szomszédokkal, és minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Kiváló közlekedési kapcsolatok biztosítják, hogy gyorsan és kényelmesen elérheti a város bármely részét. A közelben számos bevásárlási lehetőség, étterem és kávézó található. Ráadásul a lakáshoz tartozó kertben egy medence is található, ahol pihenhet és felfrissülhet a meleg nyári napokon.

Ez a prémium lakás tökéletes választás mindazok számára, akik igényes, tágas és azonnal költözhető otthont keresnek Buda egyik legjobb részén. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen Ön az első, aki beköltözik ebbe a csodálatos lakásba!


Várjuk jelentkezését!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018