320 E Ft/hó
3,2 E Ft/hó/m2
320 E Ft/hó
3,2 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Budapest, 2+1 szobás

100  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!
Párok - Egyedülállók Figyelem! Azonnal költözhető a Ferenc hegyi parkerdőtől pár lépésre, négylakásos házban, egy belső kertre -csendes utcára néző, kisállatbarát, 3 szobás amerikai konyhás napfényes! Budapest 2. kerületében a Rózsadomb Centertől gyalogosan néhány perc sétára kiadó egy csendes, szép állapotú, 1 emeleti erkélyes klímás lakás. Az összes rezsi fogyasztás függvényében 42-49ezer Ft havonta! Gépkocsival parkolásii lehetőség biztosított a ház udvarán illetve a hozzá tartozó zárt garázsban. A bérlőknek napozásra, grillezésre, kerti szórakozásra lehetőségük van a ház kertjében, viszont a ház udvarán kutyát nem lehet szabadon engedni.
Közelben iskola, bevásárlási lehetőség. Közlekedés szempontjából megfelelő, 6-7 perc sétára található több busz megállója.
A bérléshez az első havi bérleti díj, valamint 2 havi kaució szükséges.
Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Adatbázisunkban több ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó közvetítő, általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, kérhet tájékoztatást e-mailben, vagy a cégünk honlapján megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018