340 E Ft/hó
5,6 E Ft/hó/m2
340 E Ft/hó
5,6 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapesti lakás kiadó, Mártonhegy, 2 szobás

61  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 61 m²-es, 1. emeleti, felújított téglaépítésű lakás Budapest XII. kerületében, a csendes és zöldövezeti Mártonhegyen! Az 1980-as években épült lakóparkban található ingatlan remek választás mindazoknak, akik nyugalomra és kényelemre vágynak, mégis közel szeretnének maradni a város szívéhez.

Parkolás: A lakáshoz saját parkolóhely tartozik a kertben! Kényelem: A lakás IKEA konyhabútorokkal és KIKA bútorokkal van felszerelve, teljes gépesítéssel. Modern fűtés: Gázcirkó padlófűtéssel és radiátorokkal. Biztonság: Több ponton záródó biztonsági ajtó, hőszigetelt ablakok, automatizált faredőnyök. Egyedi dekoráció: Stílusos bútorok és festmények teszik a lakást különlegessé.

Kiváló elhelyezkedés: A Hegyvidék Üzletközpont, MOM Park, sportlétesítmények és a Normafa kirándulóhely mind autóval pár percre találhatóak. A tömegközlekedés is remek, hiszen a 102, 110, 112-es buszok megállói mindössze pár perc sétára vannak.

Közös költség: 36 000 Ft/hó (vízdíjjal együtt). Azonnal költözhető!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hosszútávra, de minimum egy évre kiadó. Költözéshez két havi kaució és egy havi bérleti díj szükséges.

Lépjen kapcsolatba velünk, és legyen Ön az első, aki birtokba veszi ezt az elegáns otthont!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018