358 E Ft/hó
5,5 E Ft/hó/m2
358 E Ft/hó
5,5 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapest 3 szobás lakás kiadó

65  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest diplomatanegyedében, a Délibáb utcában, az Andrássy út, Hősök tere, Városliget szomszédságában, kiadó 3. emeleti, KLIMATIZÁLT, BÚTOROZOTT, 3 szobás, 2 erkélyes, igényesen, ízlésesen felújított lakás, nyugodt házban.

A lakás nappali + 2 háló, konyha, fürdő WC-vel, külön WC kialakítású, dupla terasszal melyek a nappali és a hálószobákból is elérhetőek.
A nappali kényelmes kanapéval, dolgozósarokkal kialakított, napos, csendes kertre néző terasszal felszerelt, innen nyílik a franciaággyal, nagy beépített szekrényekkel felszerelt háló, mely a fürdőszoba felől is elérhető. A hálószobának szintén van kijárata a teraszra.

A lakás másik felében lévő szeparált hálószoba saját terasszal rendelkezik, mely dél-keleti tájolású, reggel napfényben úszik, délután árnyékos.

A konyha teljesen felszerelt, tűzhely, sütő , mosogatókép, elszívó, mikró található benne, 3 fős kis reggeliző sarokkal.

A lakás harmonikus, ízléses belső kialakítású, csendes, zöld környezetben helyezkedik el.
Az utcában este csak a helyi lakosok parkolhatnak, amit a bérlő is használhat bejelentkezéssel.
A Városliget, Andrássy út biztosítja a kellemes kikapcsolódást, szórakozási pihenési lehetőségeket kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával.

Bérleti díj 900 EUR, közös költség 20,3 eFt Fűtési költség 10 eFt

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 3. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018