2,5 M Ft/hó
4,2 E Ft/hó/m2
2,5 M Ft/hó
4,2 E Ft/hó/m2

Kiadó családi ház
Budapest családi ház kiadó, Svábhegyen, 6 szobás

600  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
2131 m2 telekméret
hirdetés
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

NORMAFA KIADÓ LUXUS HÁZ, 600 NM, RENDKÍVÜL ENERGIA TAKARÉKOS, PANORÁMA, MEDENCE, SZAUNA, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
12. kerület, kedvelt részén kiadó egy minden igényt kielégítő, egyedi stílusú, szép állapotú családi ház. A telek ősfás, csodálatos növényzettel kialakított, kertész által folyamatosan gondozott 1200 nm-es terület.
A ház összesen 600 nm, 3 szint és 2 bejárattal rendelkezik. Opcionálisan egyben, de akár 2 külön lakrészként is használható, több generáció együttélésére, irodának vagy személyzet elhelyezésére is remek lehetőséget biztosít. A földszinti részen került kialakításra a csodálatos, tágas világos nappali étkező egyben, konyha, egy hálószoba/dolgozószoba, fürdőszoba és a garázsból is innen juthatunk be a házba. Itt igény szerint még egy szoba kialakítható. A nappali egy elképesztő panorámával rendelkező teraszra nyílik. Az emeleten jelenleg 4 hálószoba van teraszokkal, itt tudunk bejutni a külön lakrészbe is, amelynek külön bejárata van a kertből, valamint 2 fürdőszoba és egy nagy gardrób is található itt.
Az alagsori részen, lett kialakítva az uszodarész, egy nagy feszített víztükrű medencével, ellenáramoltatóval, illetve itt találhatunk még egy 6 személyes infra/finn szaunát is, ehhez a részhez tartozik még egy kis konyha és egy fürdőszoba is, a gépészet és több tároló helyiség is.
Egyéb műszaki felszereltség: 2 állásos garázs és 2 felszíni autóbeálló.
A fűtése a háznak egy energiatakarékos hőszivattyúval történik, a havi fűtés költsége emiatt, rendkívül kedvező. Egy gázkazán is rendelkezésre áll tartaléknak, opcionálisan használható. Összesen 10 db klíma berendezés, található az ingatlanban, amelyek szintén fűtő/hűtő funkcióval rendelkeznek.
Egyéb extrák:
- kandalló,
- fűthető, feszített víztükrű medence, ellenáramoltatóval,
- Riasztó rendszer,
- elektromos autótöltő (11kW),
- a gépkocsi lejáró és a személyi bejáró is fűthető (manuálisan),
- kertész által gondozott kert, melynek költsége benne van az árban.
Minimum 1 éves bérleti szerződés és 3 havi kaució szükséges. Azonnal költözhető! Várom megtisztelő hívását!
M278841

hirdetés
© 2018