800 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
800 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2

Kiadó családi ház
Családi ház kiadó Budapest, 300 négyzetméteres

300  m2 alapterület
8 szoba
Újszerű állapotú
1040 m2 telekméret
hirdetés
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Lépj be álmaid otthonába, ahol minden adott a kényelmes és minőségi élethez! Ez a gyönyörű, tágas ház teljesen bútorozott, és a legmodernebb háztartási gépekkel felszerelt. Nem kell mást hoznod, csak a személyes tárgyaid – itt minden készen áll az új bérlő fogadására.

Kertvárosi nyugalom és kikapcsolódás egy helyen:

Képzeld el, ahogy a reggeli kávédat a teraszon kortyolgatod, miközben a gyönyörű zöld kertben gyönyörködsz. A levehető úszómedence és a kerti felszerelések minden nyári napot különlegessé tesznek. Az esti relaxálást a házban található szauna teszi még tökéletesebbé, míg a fitneszgépek és a projektor biztosítják a teljes kikapcsolódást és szórakozást.

Ideális elrendezés, tágas terek:

A 300 négyzetméteres ház három szintje rengeteg lehetőséget kínál. A földszinten egy nagy nappali teraszkapcsolattal, előtér, két fürdőszoba – az egyikben szaunával – egy konyha és egy félszoba található. Az emeleten négy külön nyíló szoba és egy fürdőszoba biztosítja a család kényelmét. A tetőtérben három további helyiség áll rendelkezésre, melyek bármilyen célra használhatók, legyen az dolgozószoba, játszószoba vagy vendégszoba.

Kényelmes parkolás és elérhetőség:

A házhoz garázs és több autónak beállóhely is tartozik, így a parkolás sosem jelent problémát. A csendes, nyugodt környezet még vonzóbbá teszi ezt az otthont, mely könnyen megközelíthető helyen található.

Költözésre kész állapotban:

Ez az otthon október 1-től költözhető, és bármikor megtekinthető. Az új bérlő részéről egy hónap bérleti díj és két hónap kaució szükséges.
Ne hagyd ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen varázslatos helyen élhess!

Hívj minket még ma, és kezd meg új életed ebben a lenyűgöző házban!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018