1,4 M Ft/hó
6,2 E Ft/hó/m2
1,4 M Ft/hó
6,2 E Ft/hó/m2

Kiadó családi ház
Kiadó 5+1 szobás családi ház Solymár

220  m2 alapterület
5 és fél szoba
hirdetés
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kiadó Solymáron 220 nm, 5 + 1 szobás, 3 szintes Panorámás, modern családi ház 504 nm-es kerttel.

Hosszútávú bérlőt keresünk!!

A földszinten egy tágas, napos nappali található, amely egy hatalmas, 36 nm-es teraszra nyílik, kerti grillezővel, külön konyhával, étkezővel, dolgozószobával és WC -vel.

Az emeleten található a hálószoba panorámás erkéllyel, egy hatalmas fürdőszoba és egy gardrób, amely közvetlenül ebből a szobából nyílik. Ezen az emeleten még két hálószoba található a gyerekek számára, fürdőszobával és gardróbbal.

Az alsó szinten egy nagy fűtött, 36 nm-es garázs található, amely 2 autó kényelmes tárolására alkalmas. Ezen kívül ezen a szinten van egy nagy szoba, amely edzőteremként használható. Van még WC, tároló és mosókonyha.

 

Extrák: padló- és mennyezetfűtés, légkondicionálás, fűtött feljáró, elektromos kötések, beépített mennyezeti hangszórók a zenéhez a fő fürdőszobában, riasztórendszer távfelügyeleti szolgáltatással.

 

A Francia Iskola 3 perc, az Amerikai Iskola és a SEK Budapest Nemzetközi Iskola 10 perc alatt elérhető autóval.

 

Az ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A 157-es busz megállója néhány perc sétával elérhető. A vásárlási lehetőségek széles választéka 5-10 perc alatt elérhető.

A környék ideális gyalogos és túrázó célpont, a Pilis parkerdő családi kirándulások túraútvonalai a ház mellett találhatók.

A ház a Szép Házakban is megjelent, a 2019/5. Számban!

Az ingatlan augusztus közepétől költözhető.

 

Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

 

 

  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018