500 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
500 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek, Vése

400 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Ingatlan Iroda eladásra kínálja a 156474 számú 8 ha felújított Ipari komplexumot."Csak a képzelet szab határt" Eladásra kínálom Somogy megyében ezt a felújított nívós ipari ingatlant , új építésű 3-lakásos házzal. A nyolc hektáros területen fekvő komplexum közvetlen fő út mellett fekszik . Autópályától való távolsága mindössze 28 kilométer. Hangárok össz alapterülete eléri a 10000 négyzetmétert.Saját vízművel rendelkezik tovább növelve az ingatlanban rejlő potenciát.

Felhasználási lehetősége számtalan mind logisztikai ,mezőgazdasági,ipari területen megállja helyét.A hangárok méretéből adódóan a kamionok behajtása.tehergépkocsi tárolása szintén probléma mentesen megoldható.Biztonságról bekamerázott zárt video rendszer gondoskodik.Az iroda és a hozzá tartozó tárgyaló,valamint a lakások mind mind a tulajdonos kifinomult ízlését dicsérik.Itt nem spóroltak semmin, ahogy a mellékelt képeken is látható.Befektetés a jövőbe, vagy csak egy nagyszerű telephelyet keres...nos megtalálta...Ez a nagyfiúk játéka, hívjon bizalommal. Amennyiben a 156474 számú,vagy bármely,a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal.

Az ingatlan megvásárlásához hitel és CSOK igénybe vehető. Bankfüggetlen tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre.

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018