11 000 000 Ft
13,6 E Ft/m2
11 M Ft
13,6 E Ft/m2

Eladó telek
Tószegi telek eladó, 810 négyzetméteres

810 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Tószegen a Patkó tó partján eladó egy igényes, rendben tartott nyaraló a hozzá tartozó stéggel együtt. A telek területe 810 m2, amin található egy betonalapra épített, lindab lemeztetővel ellátott 18 m2-es könnyűszerkezetes lakrész, egy 3,5 m2-es fürdő + wc és egy 14 m2-es terasz. A telken található még egy 15 m2-es fém szerkezetű garázs és 7 m2 egyéb tároló. A villany-ellátás a telken belül megtalálható, a víz-ellátást fúrt kút biztosítja, a fürdőszoba folyamatos víz-ellátását egy hidrofor (házi vízmű) segíti, a meleg vizet pedig egy villanybojler állítja elő. A telek teljesen körbekerített, az udvarban és az ingatlan előtt több autó parkolására van lehetőség. A nyaralóhoz tartozik egy stég. Az ingatlan a teljes berendezésével együtt kerül értékesítésre, ami magában foglalja a hűtőt, mikrót, villanytűzhelyet, asztalokat, székeket, mobilklímát, ágyat, TV-t, szekrényeket és egy horgászcsónakot.
A jelenlegi tulajdonos az idei évi tóhasználati díjat már rendezte.
A tószegi Patkó tó elhíresült a környékbéli horgászok körében, mivel a közelmúltban az üzemeltető személyében változás állt be, ami a tó életét és minőségét is pozitív irányba változtatta.
Az adásvétel lebonyolításában korrekt ügyvédi közreműködést tudunk biztosítani. Jogi és hitel ügyintézés az irodában. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018