29 500 000 Ft
2,1 E Ft/m2
29,5 M Ft
2,1 E Ft/m2

Eladó telek
Tárnokréti telek eladó

13 739 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Tárnokréti településen található fantasztikus adottságú, belterületi telek 20 m-re a van a tóparttól és 100m-re a Rábca folyó partjától.

Az M1-es autópálya és a 86-os gyorsforgalmi út is 8km-re található. Így a Rábca parti kistelepülés könnyen megközelíthető. Győrbe 25 perc alatt, Pozsonyba 40 perc alatt, Bécsbe 1 óra alatt tudunk eljutni.

Tárnokréti mégis nyugodt, gyönyörű természeti környezetben fekszik, nagyvárosi nyüzsgéstől mentes hangulat van mindenhol. Itt lelassul az idő! Garantáltan magunkra és a környezetünkre tudunk figyelni.

Kiválóan alkalmas vállalkozás indítására, turisztikai fejlesztésre, vendéglátói tevékenységre. A telek fekvése, elhelyezkedése igazi természetközeli ingatlan kialakítását teszi lehetővé. Adottságai miatt ritkán adódik lehetőség ilyen ingatlan megvásárlására.

Az eredeti elképzelésben egy családi ház és lovarda épült volna az összesen 13.739m2-es telekre. A tervdokumentációk rendelkezésre állnak, igény esetén átvehető. Egy 155m2-es családi ház készült volna az utcafronti részre. A hátsó 1 hektárra, egy 3 épületből álló lovarda készült volna összesen 525m2 épülettel.

A területen nagy részén kifejlett, termő gyümölcsfák találhatók. Szilva, vilmoskörte, birskörte, sárgabarack, cseresznye. Összesen több mint 170 fa tetemes gyümölcsterméssel. A fák alatt öntözőrendszer van kiépítve.

A teljes terület körbekerített, a talaj sík, füvesített. Mögötte egy kis horgásztó található ami, akár az itt kialakuló tevékenységhez kapcsolva használható. A közelben természetvédelmi területek is vannak.

Aki olyan házat szeretne aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog építkezni, vállalkozni.

A telken lévő tároló épület kb 20m2-es, továbbá készült egy 90m2-es, sávalapos építési hely is és két pontalapos rész is tároló építésére.

A teljes 13.739m2 terület belterületi ingatlan, 3 helyrajzi számon, összesen akár 3600m2 épület építhető rá.

A közművek közül vezetékes víz a telek előtt, villany 3X16A villaórával a telken található. Gázvezeték a telken belül van 2db felállással.

Az ingatlan irányára: 29.500.000.-Ft+Áfa

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

hirdetés
© 2018