49 500 000 Ft
510,3 E Ft/m2
49,5 M Ft
510,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Piliscsaba - Szállás utca 10., 97 négyzetméteres

97  m2 alapterület
1166 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok két különálló építési telket Piliscsaba csendes, Szállás utca 10-es szám alatt található környezetben.

Helyrajzi számuk:
186;187

Az ingatlanok összesen 1166 négyzetméteres területen helyezkednek el. Az ingatlan megosztva van, egyik rész 579 négyzetméter, míg a másik 587 négyzetméter.

Az 579nm-es telken jelenleg egy 97nm-es ház van, mely felújításra szorul azonban egy kisebb család számára kiváló lehetőséget kínál, amely még mindig hagy elegendő teret a telek további kihasználására.

A telken továbbá különálló garázs és melléképületek találhatók.

Az ingatlan frekventált helyen található, közel a város központjához, és könnyen megközelíthető buszokkal és vonatokkal is. Így kényelmes és gyors tömegközlekedéssel lehet bejutni a környező városokba és Budapest belvárosába emellett, tökéletes befektetés egy új otthon megépítésére vagy további fejlesztésre.

A környék barátságos és nyugodt, ideális választás azoknak, akik szeretnének elbújni a város zajától, de mégis szeretnének minden fontos szolgáltatás és intézmény közelében lenni.

Az ár megegyezés alapján!

KIZÁRÓLAG egyben ELADÓ | Ingatlanosok ne keressenek!!

Érdeklődni a megadott telefonszámon, megtekintésre csak hétvégén van lehetőség.

!!(Alkudni kizárólag személyesen a telek megtekintése után a vételárral a zsebben.)!! Az a telek ahol a ház van 50millióft a másik mellette 25 millió forint! 

hirdetés
© 2018