13 900 000 Ft
7,4 E Ft/m2
13,9 M Ft
7,4 E Ft/m2

Eladó telek
Nemesgulácsi telek eladó, 1877 négyzetméteres

1 877 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159775 hivatkozási számú nemesgulácsi telek. A Tapolcai Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 159775 számon nyilvántartott Badacsonyi hegy lábánál lévő ingatlanát.

Az eladásra kínált telek közigazgatásilag Nemesgulácshoz tartózik, természetben a Badacsony hegy nyugati oldalán, a hegy lábánál található zártkerti ingatlan.

A telek 1877 nm alapterületű, művelési ág alól kivett terület.

A telken villany van, a vízvezeték a telek határ melletti úton. A telken több kisebb melléképület, tároló helyiség, valamint egy kiülő van, amelyet kisebb karbanartást követően tud használatba venni új tulajdonosa.

A telek fekvésénél fogva a Balaton felvidék tanúhegyei jól láthatóak, valamint a Balatoni panorámában is gyönyörködhetünk.

A hegyoldal a túristák által igen kedvelt terület, a kéktúra útvonala a telek mellett húzódik.

A telek Tapolca városától autóval 15 percre található, a Badacsonytomaji strand 5 percnyi autózással elérhető. A közelben minden megtalálható, amely szükséges a hivatalos ügyek elintézéséhez, vagy a bevásárlás lebonyolításához.



Ha az OPENHOUSE Ingatlanirodában a 159775 számú ingatlan felkeltette érdeklődését vagy más kínálatunkban szereplő ingatlan iránt érdeklődik keressen a



telefonszámon vagy a

email címen. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nemesgulácsi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #159775Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018