11 000 000 Ft
38,6 E Ft/m2
11 M Ft
38,6 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek, Nagykanizsa

285 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168361 hivatkozási számú nagykanizsai telek. Nagykanizsán a belváros közvetlen közelében a Petőfi utcán építési telek eladó.

Jellemzői:

Összközműves

Utcafronti

Fekvése egyenes sík területen. Nagysága 285-négyzetméter, Jelenleg egy bontandó, tégla építésű kis családi ház áll a területen.

Számos felhasználási lehetőséget rejt az ingatlan. Családi házas övezet, de az elmúlt években az új építésű társasházak is helyet kaptak az utcában. Kereskedelmi célokra, befektetésnek, építkezni vágyóknak is kiváló lehetőség.

Keressen bizalommal. Csak irodánk Kínálatában !!!

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168361Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018