22 900 000 Ft
21,2 E Ft/m2
22,9 M Ft
21,2 E Ft/m2

Eladó telek
Gyenesdiás telek eladó

1 079 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó 1079 m2 építési telek GYENESDIÁSON!
A településről:
Gyenesdiás a Keszthelyi-öböl északi partján, közvetlenül Keszthely a Balaton fővárosa mellett és 8 km-re Hévíztől, gyönyörű szép természeti környezetben fekszik!
Engedjék meg, hogy kiemeljek a ténylegesen közel félszáz dicséretért kiáltó település jellemzőiből, amivel jelenleg a természetbe vágyó érdeklődőknek kedvezek:
„A három szintes Festetics-kilátóból körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-fennsík völgyek szabdalta hullámos felszínére. A Festetics család után elnevezett, 235 méter magasan található kilátót 2000-ben építették újjá, amely az erdei kirándulóközpont, a Nagymező nyugati széléről induló gyalogösvényen érhető el. Az erdei tisztáson tűzrakó helyek, padok-asztalok, esőbeálló, sportpálya, drótkötél csúszda várja a természetbe vágyókat. Kellemes sétával érhető el innen mindkét kőbánya, melyeket a kitermelés befejezése óta a természet nagyrészt már visszahódított. A bányagödör tetejéről gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra, az óriási kráter aljába lesétálva pedig érdemes kipróbálni a hely akusztikáját is.” Wikipedia
Továbbá megemlíteném még a település bölcsődéjét, óvodáját, művészeti általános iskoláját, díjat nyert strandjait, busz és vonatközlekedését, moziját, egyesületeit, befektetési lehetőségeit, plázáját, lovaglási lehetőségeit, nem beszélve a csendes, városi nyüzsgéstől elszeparált ingatlanok miliőiről, hangulatáról – mégis pár percre a város fő ütőereitől -,… szóval ténylegesen mondható, hogy Gyenesdiás a Balaton egyik igencsak fénylő gyöngyszeme!

A telekről:

A terület Lke-2 övezetben helyezkedik el.
Úgynevezett hegylábi lakóterület, amely a 5,0 m-t meg nem haladó épületmagasságú, elsősorban lakóépület elhelyezésére szolgál.
Minimálisan kialakítható telekméret: 1000 m2
Minimális utcafronti telekszélesség: 18 m
Telek legnagyobb beépítettsége: 20 %
Zöldfelület legkisebb mértéke: 55 %
Övezetben az előkert nagysága: kialakult vagy 5 m
Legnagyobb épületmagasság: 5 m

A közművekről:

víz: az ingatlanra bekötve, mérőórával
szennyvíz: az ingatlanra bekötve
gáz: az ingatlanra bekötve, mérőóra nincs
áram: az utcában

hirdetés
© 2018