68 000 000 Ft
27,5 E Ft/m2
68 M Ft
27,5 E Ft/m2

Eladó telek
Fót telek eladó

2 469 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan Fót belső, központhoz közeli városrészben, Fótújfaluban található. A közeli ingatlanok családi házak, jellemzően kertvárosi környezet. Az utca szilárd burkolatú út. A környék infrastrukturális ellátottsága jó. Buszmegálló és vasútállomás 500m, a település központja 1,2km (ezen távolságon belül elérhetőek az alapellátás intézményei: polgármester, posta, iskola, bevásárlás, templom, stb. Parkolás a kertben és a közterületen megoldható. A meghirdetett ingatlan 2db telket foglal magában, külön helyrajzi számokkal (hrsz 2252, 2253), melyek egyben kerülnek értékesítésre. A két telek területe összesen 729+1740=2469m2.
A kisebb telek vízórával, villanyórával rendelkezik, illetve gázcsonk látható a telken (mérőóra leszerelve). A nagyobb telekre csak a villany van bevezetve, de villanyóra külön nincs. Mindkét telken (külön-külön) fúrt kút is van. Csatorna a telkek előtt, az utcán.
M260123
Beépíthetőség mértéke (%) 30.0
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 2 469 m2
Övezeti besorolás Lakóövezet
Telek szélessége (m) 22.0
Víz Telken belül
E-Ingatlan azonosító
Villany Telken belül
Csatorna Utcában
Gáz Utcában

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018