25 900 000 Ft
7,8 E Ft/m2
25,9 M Ft
7,8 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek, Esztergom

3 300 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy nagy területű, varázslatos panorámával rendelkező építési telek Esztergom külterületi részén!

A telek különleges fekvésű, déli tájolású és 3300 nm-es területű. Fantasztikus körpanorámája van. Villany földkábellel bevezetve, vízellátás a meglévő fúrt kútból megoldható.

Hivatalosan is beépíthető 5%-ban, mely egy akár 150 nm alapterületű ingatlan megépítésére is lehetőséget ad. A telken a tervezett alap helyén a földmunka és a tereprendezés már megtörtént.
A tulajdonos a vásárló számára átadja az építési tervet, mely konténerházak kialakítására készültek. A telek két utcáról is megközelíthető. Enyhe lejtésű, az ingatlan minden pontjáról elképesztő panoráma tárul elénk.

A terület a művelési ágból kivonásra került, így nem kell a megvásárlásakor kifüggeszteni. Az ingatlan ügyvédi megosztásal vásárolható meg.

Buszmegálló 3 perc sétára található, Esztergom belvárosa pedig autóval 5 perc.

Lehetőség van a szomszédos telek megvásárására is további 10 millió Ft-ért, mellyel egy 4837 nm-es telket kaphatunk saját helyrajzi számmal, amin egy akár 240 nm alapterületű épületegyüttes is felépíthető.

Kiváló lehetőség egy teljesen egyedi ház építésére, amely az erdő ölelésében és akár az önellátás szellemében is kialakítható. Módot adhat egy különleges szálláshely, például boutique hotel megvalósítására.

Keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018