69 000 000 Ft
4,7 E Ft/m2
69 M Ft
4,7 E Ft/m2

Eladó telek
Erdőbényei eladó telek, 14700 négyzetméteres

14 700 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Megvásárlásra kínálok Erdőbénye belterületén egy 14700 nm-es telket, amely megannyi befektetési lehetőséget nyújt. Erdőbénye település, Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék része így turisztikai szempontból kiemelkedő szerepet tölt be. A településen több neves borászat, éttermek, panziók, emlékművek, tárházak működnek nagy sikerrel.

A Zempléni-hegység völgyében elhelyezkedő település belterületén található telek teljes közművel rendelkezik. A közel 1.5 ha (14700 m2) szinte sík telek, a község keleti részén helyezkedik el. A terület bejárata acél úszókapúval és körbe telepített kerítéssel zárt. Két oldalán aszfaltozott közút található.
Tokaj 20 km, Miskolc 60 km, Kassa 65 km, M30 autópálya 60 km távolságra van.

A befektetési lehetőségek minden formájának megfelel ez a kivételes méretű belterületi telek, mint például apartmanok, panziók, borászati üzem, családi házak és sorolhatnám az üzleti célú lehetőségeket. Már rendelkezésre állnak 3D formátumú tervrajzok és látványtervek a telek felhasználhatóságát kiaknázva.

Amennyiben ön is látja ebben a festői tájban elhelyezkedő, kivételes telekben a lehetőséget, kérem keressen bizalommal kérdésével és a megtekintéssel kapcsolatban.

hirdetés
© 2018