37 900 000 Ft
32,7 E Ft/m2
37,9 M Ft
32,7 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek, Délegyháza

1 158 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Délegyháza tóparthoz közeli részén egy 1158 m2-es építési telek! Az ingatlan kiváló lehetőségeket kínál, hiszen jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de a hátsó utcáról is nyitható kapu, így akár osztható is. Ez ideális választás lehet akár vállalkozóknak, akik társasház építésén gondolkodnak , akár összeköltözőknek is. Az áram az ingatlan előtt található, a csatorna telken belül van, a víz és gáz pedig az utcában. A vízhez hivatalos rácsatlakozási engedély is rendelkezésre áll. 30%-ban beépíthető, így bőséges lehetőséget kínál különböző építési tervekre.

Az ingatlan aszfaltozott utcában található, új építésű házak környezetében, és a tópart mindössze pár perc sétára van. Ez a telek tökéletes választás azok számára, akik csendes, tópart közeli helyen szeretnék megvalósítani álmaikat. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Érdeklődjön most, és legyen Ön az új tulajdonosa ennek a kiváló adottságokkal rendelkező teleknek!
M284930
Beépíthetőség mértéke (%) 30.0
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 1 158 m2
Övezeti besorolás Lakóövezet
Telek területi besorolása (osztálya) Belterület
Víz Telken belül
Telek szélessége (m) 22.0
Villany Telekhatáron
Telek lejtése Normál
Csatorna Telken belül
Sarok nem
Gáz Utcában
Utcai igen
Osztatlan közös tulajdon nem
Nyeles nem
Használati szerződés nem
Elkerített igen
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018