69 590 000 Ft
87,2 E Ft/m2
69,6 M Ft
87,2 E Ft/m2

Eladó telek
Budapesti telek eladó, Kaszásdűlő

798 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

***Csendes, ZÖLDÖVEZETI TELEK a központhoz közel***


Eladó egy 798 nm-es sík telek Kaszásdűlő városrészen, Aquincumtól, illetve a Flórián tértől nagyjából 5 perc autóútra.

A telken található egy kb. 60 NM-ES LAKÓHÁZ, amelyet nagyjából egy évvel ezelőtt teljeskörűen felújítottak, beleértve a víz- és villanyvezetékeket kicserélését. Az ingatlan CSALÁDI HÁZKÉNT is hirdetve van - ezzel kapcsolatban további információért keressen bizalommal a megadott számon!

A telek 35%-OS BEÉPÍTHETŐSÉGGEL rendelkezik. 1200 NM SZINTTERÜLET építhető rá. Családi háznak, irodának, cégközpontnak vagy akár raktárnak is ideális.
A víz és villany a telken belül, gáz pedig az utcában található.

Közel van Óbuda vonatmegálló, ahonnan vonattal 20 percen belül a Nyugati pályaudvarra lehet érni, Aquincumtól pedig Szentendre, illetve a Batthányi tér is gyorsan elérhető.

Várom szíves jelentkezését a személyes megtekintéshez időpont egyeztetésre!
M239799
Övezeti besorolás Lakóövezet
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 798 m2
Víz Telken belül
Telek szélessége (m) 19.0
Villany Telken belül
Telek hosszúsága (m) 42.0
Csatorna Telken belül
Gáz Utcában
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018