19 400 000 Ft
15,9 E Ft/m2
19,4 M Ft
15,9 E Ft/m2

Eladó telek
Balatonszabadi eladó telek

1 221 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Somogy vármegyében, Balatonszabadiban egy 1221 m2-es telek eladó. Nagyon jó elhelyezkedésű, valamint jó adottságokkal rendelkezik. A közművek a gázon kívül mind a telken belül vannak, a gáz pedig az utcában. A falu határában egy nagyon csendes és nyugodt helyen található, új építésű házakkal körbevéve. Aki csendre, és nyugalomra vágyik nem messze Siófoktól, annak ideális lehet. A közelben található óvoda, kisbolt, iskola és kifejlett az infrastruktúra.
A telek falusias lakóövezetként van nyilvántartva. Ez eredetileg egy 2.442 m2-es telek, amiből le lett választva ez a rész nyeles telekként. A telekre jelenleg szolgalmi út vezet ( 3 méter széles), valamint a későbbiekben, tervezetten év végéig kiépítenek egy magánutat is, ezáltal a telek két oldalról lesz megközelíthető. Év végére tervezett továbbá, hogy ez egy rendes építési telek legyen, külön helyrajzi számmal. Ügyintézés folyamatban, további dokumentumok beszerzés alatt vannak.

M284563

Övezeti besorolás Lakóövezet
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 1 221 m2
Víz Telken belül
Telek szélessége (m) 20.0
Villany Telken belül
Telek hosszúsága (m) 61.0
Csatorna Telken belül
Gáz Utcában
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018