11 900 000 Ft
5,9 E Ft/m2
11,9 M Ft
5,9 E Ft/m2

Eladó telek
Alsópáhok eladó telek

2 005 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159840 hivatkozási számú alsópáhoki telek. Közel a Balatonhoz ,Hévíz közvetlen szomszédságában a 75-ös főút mentén panorámás,belterületi építési telek eladó, amit az Openhouse Ingatlan Iroda 159840. számú eladásra kínált ingatlanjai között talál meg.

Az ingatlan jellemzői:

- 2005 m2-es telek terület

- Kiváló elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség

- Ideális természeti környezet

- A telek csatorna közművel rendelkezik

- a víz bekötésére önkormányzati információ szerint rendelkezésre áll a pályázati pénz.

- a villanyoszlopok és villanyvezetékek a telek alatti utcában már kiépítésre kerültek,innen igény esetén rá lehet csatlakozni a hálózatra, de jelenleg az ingatlan utcájában, még nem érhető el a szolgáltatás.Ez a következő lépés a hálózat fejlesztésében.

- A telek 30%-os beépíthetőségű, a maximális építménymagasság 5 m.

A közvetlen mellette lévő telek,aminek a nagysága 2007 m2, igény esetén hozzávásárolható, így a 4012 m2-es terület írányára : 22.900.000 Ft.

Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek,per és tehermentes. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó alsópáhoki telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #159840Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

  • Épület emelet: földszint
hirdetés
© 2018