9 500 000 Ft
4,1 E Ft/m2
9,5 M Ft
4,1 E Ft/m2

Eladó telek
Zalakaros telek eladó

2 308 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164790 hivatkozási számú zalakarosi telek. Zalakaros Magyarország délnyugati részén, Zala megyében, a Balaton délnyugati partjától kb. 30 km-re,Nagykanizsától 10 km-re található.

A város főbb jellemzői és nevezetességei:



Zalakarosi Élmény- és Gyógyfürdő: A termálfürdő Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb gyógyfürdője. A fürdő vizének gyógyító hatását számos betegség kezelésére alkalmazzák, például reumatikus betegségek, mozgásszervi problémák és légzőszervi megbetegedések esetén


Természeti látványosságok: A környék számos természeti szépséggel rendelkezik, ideértve a közeli Kis-Balaton vizes élőhelyét és a Zala folyót. Ezek a területek lehetőséget kínálnak a madárfigyelésre, a természetjárásra és a kerékpározásra.


Kulturális programok: Számos kulturális és gasztronómiai esemény is megrendezésre kerül a településen, amelyek lehetőséget kínálnak a helyi kultúra és hagyományok megismerésére.



Ingatlan jellemzői:


Telek mérete: 2308 m2
Domborzat: Enyhén lejtős
Kilátás: Gyönyörű kilátás a Kis-Balaton irányába
Terepviszonyok: Rendezett,folyamatosan karbantartott
Megközelíthetőség: Aszfaltos úton egész évben könnyen megközelíthető
Közelség a termálfürdőhöz: Csak 3 perc autóval
Közművek: A telekhatáron elérhető az összes közmű(víz,villany,gáz,csatorna).
Beépíthetőség: a telek beépíthetősége 3%(zártkert,belterület közvetlen szomszédságában)


Ha Ön egy olyan helyet keres, ahol nyugodt és természetközeli környezetben élhet,pihenhet, miközben közel van a városi kényelemhez és a fürdőhöz, akkor ez a telek kiváló választás lehet. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalakarosi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #164790Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018