9 900 000 Ft
34,6 E Ft/m2
9,9 M Ft
34,6 E Ft/m2

Eladó telek
Törökbálint telek eladó

286 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó 286 m2-es üdülő övezeti telekrész Törökbálint Annahegyen.
Annahegy tetején, egy 4572 nm-es művelésből kivett zártkerti üdülőtelek 6/96-od része. Hész szerint 15% a beépíthetőség, de ide már hivatalosan nem engednek újat építeni, mert a teljes területen több épület is van.Egy közös útról közelíthető meg.

A környék hangulatos, nyugodt, a közelben igényes családi házak és nyaralók épültek. Az aszfaltos útról könnyen megközelíthető ÜH-3 övezetben lévő kivett zártkerti művelés alól kivett terület és épület besorolású ingatlanrész sík területen található, félig körbekerített, villany közművel rendelkezik, az utcából beköthető a víz, gáz, csatorna! Ajánlom kertészkedni vágyóknak, de akár lerakatnak is!
M282463
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018