29 500 000 Ft
34,6 E Ft/m2
29,5 M Ft
34,6 E Ft/m2

Eladó telek
Tárnoki telek eladó, 853 négyzetméteres

853 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

TÁRNOKI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ (853 nm)

Víz, villany, csatorna, gáz az utcában. A beépíthetőség 30%-os, az épület magassága 5m lehet a helyi építési szabályok szerint.

KÖZLEKEDÉS Az M7-es autópálya pár perc autóval, az Érdre tartó busz megállója 3 perc gyalog, onnan pedig Budapest vonattal érhető el gyorsan, kényelmesen. Bolt, iskola, óvoda a közelben.
KÖRNYEZET Egy tájvédelmi körzet határában fekszik a ház, egyúttal a település szélén. Közvetlenül egy fás-ligetes mező mellett, egyetlenegy szomszéddal. Patak, halastó, erdő pár száz méterre található. Valódi vidéki nyugalom friss levegővel és nagyon közel Budapesthez - még tömegközlekedéssel is. A terület lehetőséget ad állattartásra, növények termesztésére, a föld és a kútvíz ehhez is biztosítja a feltételeket. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, nyugodtan hívhat a hét bármely napján!
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK, hitel megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.
Referenciaszám:
M226751

  • egyéb fűtés
hirdetés
© 2018