24 900 000 Ft
6,2 E Ft/m2
24,9 M Ft
6,2 E Ft/m2

Eladó telek
Tarjáni telek eladó, 4000 négyzetméteres

4 000 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Tarjánban a Bicskei úton egy négyezer négyzetméteres több helyrajzi számból álló zártkert.    Az ingatlan közvetlenül az aszfaltozott bicikliút mellett fekszik a pincesor végén. Télen nyáron bármilyen időben biztonsággal megközelíthető. A telken a vizet ásott kút biztosítja,de a telek előtt megy a vezetékes víz is , valamint a tulajdonos a áramot bevezette. A telek enyhén lejtős a végén egy kis dombbal és erdőrésszel,valamint nagyrésze keritéssel körbekerítve.

Épület nincs rajta de építhető a HÉSZ ben foglaltak szerint. Az adásvételi kifüggesztéses! A telek művelés alól kivonható,összevonható vagy éppen máshogy osztható de ezt már a jelenlegi tulajdonos nem kívánja megtenni.

Az ingatlant értékegyeztetéssel Tatabányai lakásra is cserélnénk.

Tarján egy igen jó fekvésű és ellátottságú  kis község. A lakosság harmada sváb származású akik őrzik hagyományaikat. Van katolikus és református templom, pékség, benzinkút,éttermek,  óvoda ,iskola, sportcsarnok és kiváló buszközlekedés.

Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy megtekintené kérem hívjon. Ha a környéken keres hasonló ingatlant, telephelyet,termőföldet vagy esetleg el szeretne adni vagy cserélni akkor is keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018