64 900 000 Ft
188,7 E Ft/m2
64,9 M Ft
188,7 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek Pécsely

344 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

CSEND ÉS NYUGALOM PÉCSELYEN, A DERÉK-HEGY TETEJÉN

A Balatontól 7 kilóméterre, Balatonfüredtől 15 percre eladó egy PANORÁMÁS, KÉT SZINTES NYARALÓ csendes és nyugodt környezetben, erdőkkel körbeölelve.

Az DK-i fekvésű épület 1977-ben épült és 320 méter magasan található és elképesztő panorámával bír: a területről a Balaton Siófoktól Balatonöszödig majdnem 30 km hosszan látható, a Tihanyi-félsziget és a Pécselyi-medence egésze szintén. (Jó időben Somogy megye nagy része is...)

Az épület alsó szintjén présház és boltíves pince, a felső szinten terasz, előszoba, konyha és lakószoba kapott helyet. (Az épületben fürdőszoba nincsen.)
A délkeleti és magas fekvésnek köszönhetően a pince mélyéről és a belső lakószobából is lehet látni a Balatont!

Az Mk-1 besorolású zártkerti telek (szántó és gazdasági épület a tulajdoni lapon) nagy előnye, hogy közvetlen szomszédok nincsenek, a legközelebbi épület száz méterre található. A terület észak felől erdővel határos, a legközelebbi lakóépület több kilóméterre! Csend és nyugalom minden irányban!

Az épület jól megközelíthető Barnagról: 2,5 kilóméteres zúzott köves út vezet az épületig, a területen több autó is kényelmesen elfér. Az épület télen-nyáron jól megközelíthető, akár két kerék meghajtású autóval is.

Az épületben villany van, a telken esővízgyűjtó (az alsó szintre bevezetve) és ÁSOTT KÚT található. A kútból 28 méter mélyről ivóvíz minőségű víz húzható fel.

FONTOS: A pécselyi nyaraló egy 6323 m2 nagyságú osztatlan közös telken található, amelyből az ingatlanhoz 344 m2 tartozik. A terület körbekerítve nincs, gyümölcsfák találhatóak rajta, a zöldfelület rendszeresen gondozott és nyírt.

Amennyiben a pécselyi panorámás nyaraló felkeltette az érdeklődését, keressen bármikor, nézzük meg együtt és tegyen ajánlatot!

hirdetés
© 2018