32 700 000 Ft
20,6 E Ft/m2
32,7 M Ft
20,6 E Ft/m2

Eladó telek
Telek eladó Pécs, 1590 négyzetméteres

1 590 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Pécs mecsekoldali elhelyezkedéssel eladásra kínálok egy csendes, örök panorámás belterületi építési telket zöld környezetben a Bálics dűlőben!
Az ingatlan közműves, telken belül megtalálható vezetékes víz, csatorna, villany, gáz az utcában van igény esetén beköttethető.
A telken található egy körülbelül 60 m2-es ház, amely jelen állapotban nem lakható, de remek alapot nyújt egy új otthon (vagy társasház) megépítéséhez.
Minden közmű megtalálható gáz kivételével, a helyi szabályozás szerint a 'Kertvárosias lakózóna-410721' övezetbe sorolt.
Az ingatlan különlegessége, hogy közelsége a Mecseki erdőhöz egyedi természeti élményt biztosít. Kocsival és busszal is könnyen megközelíthető, a belváros kb 10 perc alatt elérhető,a telektől 300 méterre található buszmegálló pedig kiváló közlekedést biztosít még a téli havas időszakban is, hiszen az utakat rendszeresen takarítják és sózzák.
A közel 1600m2- es telek 58 méter hosszúságban 14 méter szintkülönbséget mutat. A telek 15 %ban beépíthető.
A környéken még található néhány elérhető telek, számuk azonban már rendkívül korlátozott.
Ha olyan helyet keres, ahol egyedülálló otthonát építheti meg, és élvezheti a városi élet kényelmeit a természet közelségében, akkor ez a telek ideális választás lehet. Hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018