13 900 000 Ft
8 E Ft/m2
13,9 M Ft
8 E Ft/m2

Eladó telek
Pápa eladó telek Öreghegy

1 731 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

**PÁPÁN, AZ ÖREGHEGYBEN KIVÉTELES LEHETŐSÉG!**

Eladó egy lenyűgöző, 1731 m?-es ZÁRTKERTI TELEK, amely egy 37 m?-es GARZON LAKÁSSAL rendelkezik. Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik egy KIVÁLÓ BEFEKTETÉST keresnek, vagy békés, csendes környezetre vágynak.

A ház stabil alapokon nyugszik: 20 cm vastag beton alap biztosítja a szerkezet időtállóságát. Az épület szintezése is megtörtént.
A KORSZERŰ HŐSZIGETELÉS révén a komfortérzet garantált: 8 cm külső szigetelés, 20 cm nikecell, OSB lap, valamint 15 cm kőzetgyapot biztosítja a kiváló energetikai hatékonyságot. Az ablakok és ajtók hőszigetelt műanyagok, a két ablakon redőny is található. A tető szerkezete megerősített koporsó tető, tükörfóliával ellátva.

Az ingatlan infra paneles fűtéshez van előkészítve, így könnyedén megoldható a modern és hatékony fűtési módszer telepítése. Ezen túlmenően az elektromos hálózat is kiváló (24 és 2x4 amper).

Az INGATLANBAN ivóvíz szolgáltatás be van kötve a szennyvíz elvezetése deritőn keresztül van megoldva.

A telek öntözési rendszerét is kiépítették: fúrt kútból látják el a telek két végére vezetett rendszerrel. A telken 2 körtefa, 1 almafa, 1 cseresznyefa és egy málna bokor is található, ami ideális lehetőség zamatos gyümölcsök termesztésére.

A melléképületek közül kiemelkedik egy 19 m?-es beton alappal ellátott tároló, amely közvetlenül a ház mellett helyezkedik el, és további tárolási lehetőségeket nyújt.

A telek TELJESEN KÖRBEKERÍTETT, így maximális biztonságot és privát szférát kínál.

Ez a beruházás ideális mind azok számára, akik értékelik a természet és a város közelségét egyaránt.

Az ingatlan ZÁRTKERTI ingatlan mely művelődési ág alól kivett - igy AZONNAL birtokba vehető!

NE HAGYJA KI EZT A KIVÉTELES AJÁNLATOT, lépjen velünk kapcsolatba még ma és tekintse meg személyesen ezt az EGYEDÜLÁLLÓ ingatlant!gyén!

hirdetés
© 2018