19 900 000 Ft
6,2 E Ft/m2
19,9 M Ft
6,2 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek, Pápa

3 211 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált Pápán egy 3 211 m2-es, közművesített építési telek a Mező utcában. Ez az ingatlan jó alapot kínál egy álomotthon megépítéséhez befektetésnek, és nem utolsó sorban építkezési vállalkozóknak is kiváló lehetőség akár társasházak építésére.

A telekhez víz, gáz, csatorna és 3 fázisú villany hálózat is tartozik, amelyek már a telken belül elérhetőek. Ez azt jelenti, hogy az alapvető közműszolgáltatások már a rendelkezésére állnak, és a tervezett építkezés során kényelmesen használhatja azokat. Telek gondozott, körbekerített.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, könnyen megközelíthető város széle felől. A közeli közlekedési útvonalaknak köszönhetően könnyedén elérheti a város különböző részeit, valamint a helyi szolgáltatásokhoz és kényelmi lehetőségekhez is könnyen hozzáférhet.

Az építési telek mérete miatt ideális lehetőség akár több lakásos társasházak vagy lakókomplexumok megépítésére is.

Keressen bizalommal, amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség !

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

hirdetés
© 2018