5 600 000 Ft
6,2 E Ft/m2
5,6 M Ft
6,2 E Ft/m2

Eladó telek
Orfű telek eladó

901 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

RENDKÍVÜLI AJÁNLAT!!!
Keresed az ideális telek lehetőséget, hogy megvalósítsd álmaid otthonát, vagy befektetési céllal szeretnél vásárolni?

Akkor ne keress tovább, mert megtaláltad! Eladó egy 901 nm-es telek, Baranya vármegyében, Orfű közkedvelt lakóövezetében, a Hámán Kató utcában. A telek kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A környék ellátottsága kiváló, a zöld övezetben található telek pedig kellő nyugalmat biztosít. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családoknak és befektetőknek egyaránt. Számos lehetőséget kínál a leendő tulajdonosnak, legyen szó saját otthon építéséről, vagy akár befektetésről, ez az ügyfél igényeinek megfelelően alakítható. A Mecsek és az erdő csodálatos látványt nyújtanak, a bővítési lehetőségeknek köszönhetően pedig a telek még vonzóbbá válik.

A központtól, tótól 1,8 km-re található. A közút burkolata beton.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress nyugodtan, bármikor!

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen:
* Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
* Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
* Szakértőnk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várja Önt.
* Előre egyeztetett időpontban.

hirdetés
© 2018