6 800 000 Ft
4,7 E Ft/m2
6,8 M Ft
4,7 E Ft/m2

Eladó telek
Kisapáti eladó telek, 1434 négyzetméteres

1 434 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162332 hivatkozási számú kisapáti telek. A Szent György-hegy lábánál, Kisapáti határában eladó művelési ág alól kivett, beépíthető 1434 nm-es belterületi telek.

Kisapáti község határában, a főúttól 50 m-re van a telek, de jó minősígű pormentes kiépített út vezet oda..

A telek művelési ág alól kivett beépítetlen építési teleknek alkalmas terület, melyre úgy lehet építési engedélyt kapni, amennyiben a mellette lévő telket is megvásárolja valaki, mivel a telek jelenlegi szélessége nem teszi lehetővé a beéptést. A két telek együtt alkalmas lehet lakóház, nyaraló építésére. Sőt, mivel a két telek hosszúsága lehetővé teszi így amennyiben valaki mindkét telket megvásásrolja akkor a telek fele külön eladható.

Vezetékes víz, villany a telek mellett húzódó úton, ahonnan szükség szerint új tulajdonosa bármikor bevezetheti a telekre. Csatornahálózatra is ráköthető az igstlan, mert az út mellett található a csatorna bekötése is.

A telekről kiváló panoráma nyílik a Szent György-hegyre, illetve magára Kisapáti községre.

A település Tapolcától 5 km távolságra esik, de Keszthely is viszonylag rövid idő alatt elérhető.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal! Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés érhető el, személyre szabottan.

Ferenci Imréné:

telefonszámon vagy a

email címen. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kisapáti telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #162332Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018