375 000 000 Ft
30 E Ft/m2
375 M Ft
30 E Ft/m2

Eladó telek
Budajenő telek eladó

12 505 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Építési vállalkozók, befektetők figyelem! 2021. december végéig ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY. A megadott ár nettó ár + ÁFA.
Egyedülálló lehetőség Budajenő most épülő exkluzív lakóparkjában.
A telek 12505 nm-es, összközműves Vt-7 besorolású.

A Vt-7 telekre két lehetőség van:
VEGYES TERÜLETEK
11. § Vegyes területek általános előírásai
(1) Településközpont vegyes terület (Vt) több önálló rendeltetési egységet magába foglaló lakó-, és olyan helyi település szintű igazgatási, intézményi, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató, egyházi, oktatási, egészségügyi szociális épületek, valamint sportépítmények elhelyezésére szolgál, amelyek alapvetően nincsenek zavaró hatással a lakófunkcióra.
(2) Az övezetben elhelyezhető funkciók a következők: -
-lakóépület, -
-igazgatási épület, -
-kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épület, a terület azon részén, ahol a gazdasági célú használat az elsődleges, -
-igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, -
-a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró egyéb gazdasági, kézműipari építmény, -
-nem lakóépület esetén, az épületen belül a tulajdonos, használó, személyzet számára legfeljebb 1 lakás a beépíthető szintterület 25%-án.
(3) Környezetterhelési határérték: a lakóterületen megengedett igénybevételi, kibocsátási és szennyezettségi határértékeket kell figyelembe venni.
(4) Beépítés közművesítettségi feltétele: teljes közművesítettség.

A Vt-7 telekre nincs korlátozás az épületszámra, a lakásszámra két lehetőség van. Amennyiben vegyes felhasználással épül (tehát van benne üzlet, iroda), akkor a teljes alapterület max 25%-a lehet lakás. Viszont ha csak lakás funkció van benne, akkor az egész lehet lakófunkció. A (2) pont felsorolja az egyéb lehetséges funkciókat.
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez.
Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

M190036

hirdetés
© 2018