502 462 800 Ft
38,1 E Ft/m2
502,5 M Ft
38,1 E Ft/m2

Eladó telek
Budajenő telek eladó

13 188 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

ÉPÍTÉS VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! EGYEDÜL ÁLLÓ LEHETŐSÉG! FIZETÉSI KÖNNYÍTÉS!
Budajenő új részén, a gyönyörű Templomvölgyben, új parcellázású, összközműves, fantasztikus panorámával rendelkező, közvetlenül az erdő alatti telkek eladók.
Kialakításukból, elhelyezkedésükből kifolyólag jelenleg 17 db telek van egymás mellett/mögött, ami lehetővé teszi kisebb luxus zárt lakópark kialakítását akár saját úttal, sorompóval, játszótérrel, közösségi térrel.
A hirdetésben szereplő nm 5 telket foglal magába, melyek kizárólag egyben eladók.
Itt is lehetőség van kialakítani egy kisebb lakóparkot.
A telkekre 2 x 2 db ikerház is építhető, melyeknek a kész terveit a tulajdonos adás-vételkor szívesen átadja a vevőknek a megnyitott építési naplóval együtt.
A MEGADOTT ÁRAK BRUTTÓ ÁRAK 27 % ÁFÁT TARTALMAZNAK.

A Széll Kálmán térre közlekedő busz megállója 10 perces sétával elérhető. A Hild János-díjas település Budajenő község a Zsámbéki- medence keleti részén, a Budai hegység nyugati lábánál, Budapest vonzáskörzetében, a fővárostól kb. 20 km-re -1241 ha-nyi területen- fekszik. Külterületének több mint fele (528 ha) tölgy- és gyertyános erdő, mely a Budai Tájvédelmi Körzet természetvédelem alatt álló területéhez tartozik. A külterület másik jellegzetessége a közel 134 hektáros szőlőültetvény, melyet ma már a töki székhelyű Nyakashegy Pincészet művel. Bár Budajenő a budapesti agglomerációhoz tartozó település, a tudatos településfejlesztés ellenére a lakosság száma közelít a 2000 főhöz. Az ipari, kereskedelmi, szállítmányozási gigaberuházásokat nem engedte be a településre. Ma az újabb lakóterületi fejlesztések a település szélein, a történeti településközpontot érintetlenül hagyva történnek. A központban a minőségi fejlesztés a cél, azaz a meglévő hagyományos településkép és épületállomány megóvása, fényének visszaállítása.
M280677

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018