38 900 000 Ft
54,9 E Ft/m2
38,9 M Ft
54,9 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek Balatonszepezd

709 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Balatonszepezd, szepezdfürdői üdülőterületén, közel a parthoz, strandhoz eladó ez a 709 nm-es saroktelek. Jelenleg a balatonszepezdi önkormányzat határozata miatt nem beépíthető, mivel kiköti a csatorna közmű meglétét. Ez jelenleg nem adott a községben, de a kivitelezésről már egyeztetések folynak. Így jelenleg, és 1-2 évig még csak lakókocsis, vagy sátras üdülés céljára megfelelő, de jövedelmező befektetés!
Az egyik legszebb és legnyugalmasabb utcában található, csendes és békés környéken. A terület szinte szabályos négyzet és egyáltalán nincsen lejtése, bontandó felépítmény nincsen rajta.
Jelenleg egy 10 nm-es faház áll rajta és egy fedett beálló alatt elhelyezett lakókocsi, ezen kívül egy gondozott, teljesen füvesített kerttel van dolgunk.
A faházban egy konyha és egy fürdőszoba került kialakításra, így akár már egy sátras nyaralás is könnyedén levezényelhető a területen ezen a nyáron.
A telek beépíthetősége 15% lesz. ami 106 nm alapterületet jelent egy új ház esetében. Megengedett maximális homlokzatmagasság 6 m, maximális építménymagasság 4,5 m ebben az övezetben.
Az építési szabályzat 60% zöldfelület meghagyását írja elő. A telekre hétvégi ház helyezhető el, akár iker megoldással is, két utcáról nyitható bejáró.
Az áram és a víz be van vezetve, a fürdőszoba és a konyha vize emésztőbe ürül.
A magas fákkal és bokrokkal kerített kertbe nincsen belátás, egy kis saját édenkertet vásárol az új tulajdonos, ahol elvonulhat a világ zajától.
A szepezdfürdői strand 300 méterre található, a vonatállomás 400 méterre, Révfülöp központ pedig gyalogosan mindössze 15 perc távolságra van.
Az ingatlan tehermentes, azonnal átruházható.

hirdetés
© 2018