69 000 000 Ft
19,4 E Ft/m2
69 M Ft
19,4 E Ft/m2

Eladó telek
Ábrahámhegyi eladó telek, 3548 négyzetméteres

3 548 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Veszprém megye, Ábrahámhegy, telek
Az egyik legnépszerűbb Balaton-parti településen, Ábrahámhegyen kínálok egy remek fekvésű, enyhén lejtős telket a belterület határán. A megközelítően négyzet alakú, 3548 m2-es telek besorolása: "szőlő és gazdasági épület". Az építmény szőlőműveléshez lett kialakítva, pince és előkészítő helyiségek alkotják, mintegy 45 m2 alapterületű. A villany bevezetésre került, a víz most a telekhatáron van, de folyamatban van bevezetése a telken belülre. A HÉSZ szerint 80%-os szőlőművelés mellett az építmény a telekterület 3%-áig bővíthető.
A terület egy része füvesített, gondozott szőlő (olaszrizling), illetve keleti oldalán akácos található rajta. Fekvéséből adódóan kiváló panoráma biztosított a Balatonra, illetve a környező dombokra. Megközelítése az aszfaltos úttól mintegy 150 méternyi, jól járható füves úton lehetséges.
Mivel a környező épületek "tisztes" távolságban helyezkednek el, a privát szféra könnyen kialakítható. A meglévő építmény tovább építéshez, bővítéshez pihenés, kikapcsolódás céljából kiváló alapot jelent.
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, az ingatlan megtekintése rugalmasan megoldható.

hirdetés
© 2018