24 500 000 Ft
765,6 E Ft/m2
24,5 M Ft
765,6 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Zalakarosi nyaraló eladó, 32 négyzetméteres, 1 szobás

32  m2 alapterület
1 szoba
Újszerű állapotú
2000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Zalakaros üdülőváros, Zala vármegye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése. A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény. Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű.Termálvize: a felső rétegbe fúrt 2 db, a fürdő tulajdonában álló kút termelte 53 C°-os víz, összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, Mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését, bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.
Az apartmanház centrumban található, a Termáltó és az Ökopark szomszédságában. A negyedik emeleti apartman erkélyéről páratlan kilátás nyílik a parkra.
Az apartman helyiségei: előtér, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a tolaettel, nappali-hálószoba, külön kiskonyha, erkély.
Az apartmanház szolgáltatásai:
-0-24 órás recepció, amely a vendégeket fogadja és felvilágosítja a lehetőségekről
-9-20 óráig nyitva tartó welness részleg, mely ingyenesen igénybe vehető(medence és szauna használattal)
-recepción étkezés igényelhető, foglaltság függvényében
-MenDan szállodában a welness részleg ( Magyarországon egyedülálló üvegmedence használata) térítés ellenében és foglaltság függvényében használható
-lift használat, akár mozgáskorlátozottak is igénybe vehetik az apartmanokat
-zárt udvari parkolási lehetőség
Zalakaros és környéke egy igazi gyöngyszem a zalai dombok szívében. Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé.

  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018