29 900 000 Ft
453 E Ft/m2
29,9 M Ft
453 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Zalakarosi eladó nyaraló, 2+1 szobás, 66 négyzetméteres

66  m2 alapterület
2 és fél szoba
felújítandó
600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Zalakaroson, csendes nyugodt utcában eladó egy 66 nm-es idilli környezetben található faház.
A ház két szintes, az alsó szinten található egy konyha, nappali+étkező, 1 hálószoba, wc+fürdőszoba külön helyiségben.
Az emeletre külső lépcsőn keresztül juthatunk fel, itt van egy nappali, előszoba rész, egy wc és egy szoba, illetve beépített szekrény. A szobából panorámás kilátás nyílik a szomszédos erdőre, amely csodaszép.
A faház alsó része szigetelt, a fűtést és a melegvizet egy új Vaillant gázkazán biztosítja, mely a nappaliban található szabályozó panellal irányítható.
Jelen pillanatban a ház felújítandó állapotban van, de kevés rá fordítással egy gyönyörű nyaraló, vagy akár állandó lakhatásra alkalmas otthon varázsolható belőle.
Szükség esetén a tulajdonos vállalja a felújítást, mivel ő maga is ezzel foglalkozik saját vállalkozása van, így biztosan minőségi, hosszú évekig tartó, szép munkát ad ki a keze közül melyre a példa a saját házuk, amely a szomszédban található.
A házhoz tartozik egy pince és egy kocsibeálló is. Jelenleg a kocsibeálló a ház mellett lebontásra került mert a teteje tönkre ment, ennek teljes újjá építését vállalja a tulajdonos, mely benne van az árban.
Elsősorban engem lehet keresni az ingatlannal kapcsolatban a következő Telefonszámom:
06202489502

Amennyiben komoly az érdeklődés, úgy a tulajdonos számát privátban megadom, mivel ő elfoglalt illetve külföldön él, ezért vagyok én a kapcsolattartó.
Ingatlanosok segítséget, köszönjük nem kérjük!

  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018