55 000 000 Ft
458,3 E Ft/m2
55 M Ft
458,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó 6 szobás nyaraló Törökbálint

120  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
715 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Törökbálint, Annahegy, dinamikusan fejlődő, de csendes és biztonságos részén eladó egy 715 nm-es telken épülő, terv szerint 120 nm-es, kétszintes, akár két lakóegységre osztható ingatlan. Az épülethez tartozik egy 12 nm-es száraz pince is, amely további lehetőségeket biztosít.
Törökbálint Annahegy része folyamatosan fejlődik: javuló közművek, tömegközlekedés, úthálózat jellemzi.
Az építkezés professzionális műszaki tervekkel, építési engedélyekkel rendelkezik, jelenleg kb. 30%-os készültségi fokban van. A vételár tartalmazza a jogerős építési engedélyt, továbbá a műszaki leírást és terveket is. Az építési engedély üdülő besorolású ingatlanra vonatkozik, tehát kedvezményes hitel nem, de piaci hitel felvehető, ebben OTP-s munkatársaink hatékony segítséget adnak az érdeklődőknek.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

hirdetés
© 2018