65 000 000 Ft
928,6 E Ft/m2
65 M Ft
928,6 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Tatabánya 3 szobás új építésű nyaraló eladó

70  m2 alapterület
3 szoba
Új építésű
622 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában eladó, ez a hangulatos nyaraló Tatabánya legkedveltebb pihenőövezetében Síkvölgypusztán, az Öreg almáskertben, mely a városközponttól 7 km-re a Vértes hegység északi lábánál helyezkedik el.

Az ingatlan külterületi, zártkerti, a telek területe 622 m2, a rajta található ház új építésű, 40 m2-es alapterületű, tégla falazatú, szigetelt. Helyet kapott benne egy nagy amerikaikonyhás étkezős nappali, fürdőszoba WC-vel, egy külön nyíló szoba. A ház tetőtere beépítésre került, ennek az alapterülete 30 m2, melyben szoba került kialakításra, a belső térből megközelíthető. A szobák laminált parkettával, a konyhai rész és a fürdőszoba járólappal burkolt. A megfelelő hőmérséklet hűtő-fűtő klímával szabályozható, a hidegebb napokon a hangulat a fa tüzelésű kályhával fokozható. A háztartási melegvízről villanybojler gondoskodik. A ház kiépített riasztórendszerrel felszerelt. A kert parkosított, gondozott, egy kis része térkövezett terasznak kialakított.

Ez a természetközeli hely ideális a pihenésre a város zajától elmenekülve, illetve családi, baráti összejövetelek helyszínéül is szolgálhat. A közeli használaton kívüli bányató horgászási lehetőséget biztosít.

A terület közúton autóval megközelíthető, legkönnyebben Bánhida városrész felől elérhető. A közelben található buszmegállóból, a T-Busz 3 helyi járattal is kapcsolódik a várossal.

Ha Ön egy csendes, kellemes környezetű helyen szeretne élni, vagy szabadidejét eltölteni, akkor további információkért hívjon bizalommal!

Jöjjön el, tekintsük meg együtt, és tegye meg ajánlatát.

Lehetőség van az ingatlant teljes bútorzattal megvásárolni.

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

hirdetés
© 2018