19 500 000 Ft
590,9 E Ft/m2
19,5 M Ft
590,9 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Szolnok 1 szobás nyaraló eladó

33  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
1037 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk, Szolnok egyik közkedvelt üdülőövezetében, 10 percre a belvárostól, csendes, nyugodt környezetben, egy kellemes hangulatú, 2 szintes, 33 m² alapterületű, 1 szobás, jó állapotú, azonnal költözhető, 1000 m² -es telekkel rendelkező zártkerti ingatlant.

A földszinten előszoba, légkondicionált konyha valamint a fürdőszoba, az emeleten egy kisebb előtér és a hálószoba helyezkedik el. A ház 12cm-es szigetelést kapott. A biztonságról teljes kültéri kamerarendszer gondoskodik. A kert rendezett, egy 15 m²-es garázs, és egy 11 m²-es külön bejáratú kazánház egészíti ki. A ház alatt 16 m² -es pince is található. Az 1000 m²- es füvesített telek, teljesen körbekerített. A villany mindenhova beszerelésre került. A ház fűtése vegyestüzelésű vízteres hőtermelő kazánnal, hőleadó radiátorokkal, illetve inverteres klímával megoldott. Az összes nyílászáró műanyag, hőszigetelt. A földszinti ablakokra elektromos alumínium redőny is fel lett szerelve. A kert locsolása fúrt kútról és vezetékes hálózatról is megoldható. A telek az utca végén, sarkon található, ezért elenyésző a forgalom. A szomszédok kedvesek, 1 km-es körzetben buszmegálló, kisbolt, benzinkút is megtalálható.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, és bővebb tájékoztatást szeretne, keressen bizalommal az alábbi telefonszámon.

hirdetés
© 2018