10 500 000 Ft
210 E Ft/m2
10,5 M Ft
210 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó 2 szobás nyaraló Szeged

50  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
133 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163341 hivatkozási számú szegedi nyaraló. Tiszavirág üdülőtelepen eladó egy kétszintes, 50 nm-es nyaraló, 133 nm-es telken.

- A földszint tégla építésű, az emelet fából készült.

- Emeleten 2 szoba, előtér, a földszinten fedett terasz, konyha, étkező, tusoló és külön wc helyiség található. Az udvar kaviccsal feltöltött, kocsibeállási lehetőség biztosított és a nyaralóhoz egy könnyűszerkezetes, zárható fa tároló is tartozik.

- Felújítandó nyaraló, ugyanakkor a Tiszavirág üdülőtelep legmagasabb részén fekszik. és a vízparttól kb. 60m-re található.

- Társulati díj 24.000 Ft / év, amelyen felül áramhasználatért és a vízhasználatért kell fizetni.

Adásvétel után azonnal birtokba vehető. Sürgősen eladó, ezért csak komoly érdeklődőket várunk!



Amennyiben további részletekre kíváncsi, keressen a -as telefonszámon, vagy küldjön email-t a címre! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163341Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018