10 200 000 Ft
242,9 E Ft/m2
10,2 M Ft
242,9 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó 2 szobás nyaraló Nagykanizsa

42  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
727 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168561 hivatkozási számú nagykanizsai nyaraló. Nagykanizsán a csónakázó-tó közelében /látó-hegy/ vált eladóvá a kiváló adottságokkal rendelkező panorámás hétvégi házas nyaraló.

Falazata tégla, tetőfedés anyaga pala. Közművekből víz, és villany került kiépítésre. Mindez 42-négyzetméter.

Az épület szigetelt. Nyílászárok cseréje megtörtént. A végleges kialakítás az új tulajdonos fantáziájára van bízva.

Teljes területe 727-nm, ami nagyon ideálisnak mondható, könnyen kezelhető, elfér a kerti veteményes a gyümölcsös. Megközelítése mind a kaposvári útról, mind a belső útról probléma mentes egész évben. Buszmegálló a közelben található.

Panoráma, Csend, Nyugalom, a várostól 1,5-km távolságra. Keressen bizalommal, nézzük meg együtt. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168561Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018