8 800 000 Ft
220 E Ft/m2
8,8 M Ft
220 E Ft/m2
30 535 7946
Referens Szinvaház Ingatlan- és Hiteliroda

Eladó nyaraló
Miskolc nyaraló eladó, 4 szobás

40  m2 alapterület
4 szoba
felújítandó
1230 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladó hétvégi ház Görömbölyön!
Eladó Görömböly Ághegy-dűlőn egy, 40 nm+ tetőtérrel rendelkező, 4 szobás hétvégi ház 1230 nm-es telken. Az ingatlan külterületen található, besorolása szerint zárkert. Falazata kő és szilikát. A tető szerkezete jó állapotú, héjazata pala. A ház felújításra szorul.
Az ingatlanban a közművek közül villany és víz van, a vizet házi vízmű rendszer biztosítja. Derítő az udvaron. Fűtése fa tüzelésű kályhákkal történik. A főzéshez jelenleg palackos gázt használnak, de a későbbiekben villannyal is megoldható. Internet és tv elérhető az ingatlanban. Az épülethez tartozik egy terasz, és az udvaron található egy ásott kút is. A ház és a kert is törődést igényel, de egy kis fantáziával remek nyaralót lehet kihozni belőle.
Panorámás, zöld környezet, kulturált lakó közösség!
Tapolca közelségének köszönhetően rendkívül jó mikroklímával rendelkező környék. Autóval könnyen megközelíthető, de 15 perces sétával a városi busz is elérhető.
Helyiség lista: szuterén: 1 fürdő+ Wc
Földszint: 2 szoba, 1 főzőfülke
Tetőtér: 2 szoba
Ajánlom azoknak, akik csendre, nyugalomra, pihenésre vágynak, kis tereprendezés után kertészkedőknek jó lehetőséget biztosít.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Majoros Ildikó
Etikus ingatlanos

hirdetés
© 2018