29 500 000 Ft
295 E Ft/m2
29,5 M Ft
295 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó, Magyarhertelend, 1+2 szobás

100  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
201 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Álmai nyaralója 5 perc sétára a magyarhertelendi strandtól – akár papucsban is!

Eladásra kínálunk egy háromszintes, 1990-es években épült 201nm-es telken lévő 100nm-es nyaralót Magyarhertelend csendes, nyugodt részén, az erdő szélén.
Alsó szinten található egy hatalmas konyha, amit kívülről, pár lépcsőn keresztül lefelé lehet elérni. A konyha előtti hangulatos előkert, tökéletes lehet családi összejövetelekre, grillezésre, bográcsozásra.
A középső szinten egy világos nappali, a fürdő és WC külön helyiségben. Innen vezet fel egy masszív tölgy lépcső a legfelső szintre, ahol két kisebb szoba és egy külön WC található. Mindkét szobából elérhető a legfelső erkély, ahonnan szinte rálátni a strand épületére és gyönyörű panoráma tárul elénk. A felső szobákban hangulatos lambériát helyeztek el, így még lakájosabb a szobák hangulata.
Igény szerint a konyhai rész a középső résszel összenyitható, így rossz idő esetén sem kell kilépni az udvarra. Az ingatlan északi tájolású, szinte egésznap odasüt a nap, ha felhőtlen az idő. A közeli erdő mégis kellemes hűs levegővel egyensúlyozza ki a nyári meleg időjárást.
A nyaraló nyílászáróit 10 éve cserélték műanyagra, ami kiváló hő- és hangszigetelést biztosít.
Mindkét terasz kitűnően alkalmas egy kellemes délutáni sziesztára, mert a reggeli napsugarak a délutáni órákra, már a ház hátsó oldalát sütik.
Víz és villany a házba bevezetve, a konyhában gázpalackkal megoldott a sütés-fűzés. A vezetékes gáz bevezetésére is lehetőség van, mivel a gázcsonk, másfél méterre a ház oldatától helyezkedik el. Parkolásra a ház előtti kert mellett az utcán van lehetőség, valamint a ház mellett közvetlenül.
Az ingatlan korábban vendégházként is üzemelt, így akár befektetésnek is kiváló választás lehet, bejáratott vendégkörrel!
Környék csendes, a levegő tiszta. Igazi nyugalomszigete a rohanó világban.
A nyaraló zsákutcában helyezkedik el, átjáró forgalomra egyáltalán nem kell számítani.
A nyugodt kis falu központjában üzemel egy bölcsőde és egy COOP élelmiszerbolt. Távolsági buszok szintén a központból indulnak a környező településekre.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Élje át Magyarhertelend varázsát ebben a bájos nyaralóban, ahol minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz vagy egy sikeres vállalkozás indításához.

hirdetés
© 2018